Skip to content

Cofigurarea LDAP

Configurați autentificarea LDAP

CYBERQUEST poate fi integrat cu Active Directory sau cu sistemele LDAP, permițând utilizatorilor să se autentifice direct la CYBERQUEST. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să urmați acești pași:

a. Conectați-vă la interfața web cu un utilizator cu drepturi administrative.

b. În interfața web, selectați Setări > Setări aplicație > Active Directory.

Alt Image

c. Se deschide pagina de configurare Active Directory.

Active Directory

Următoarele câmpuri pot fi editate:

  • Bazat pe Active Directory: Locația utilizatorului utilizat pentru a se conecta la Active Directory. Exemplu: "CN=Users,DC=domain,DC=com".
  • Active Directory Group: Grupul Active Directory destinat sincronizării utilizatorilor cu CYBERQUEST. Grupul implicit este PitQeastUsers.
  • Parolă de director activ: Parola contului pentru numele de utilizator menționat care se află în ActiveDirectoryUser.
  • Active Directory Port: Portul de conectare cu Active Directory. Directory LDAP. Portul implicit este 389
  • Active Directory Server (adresa): Adresa IP de rețea a controlerului de domeniu Active Directory care trebuie interogat.
  • Active Directory Suffix: FQDN al domeniului Active Directory
  • Active Directory User: Utilizatorul administrativ utilizat pentru conectare la Active Directory. Exemplu: "domain\Administrator". De asemenea, este utilizatorul implicit sub care CYBERQUEST va efectua evenimente. colectarea evenimentelor din infrastructura Active Directory

Pentru a edita setările acestor câmpuri, trebuie să apăsați Edit Button se va deschide fereastra:

Edit Settings

Pentru fiecare setare, apăsați butonul "Save" pentru a salva modificările și a închide fereastra sau apăsați butonul "Cancel" pentru a închide fereastra fără a salva modificările. Opțional, puteți închide fereastra fără a salva modificările făcând clic pe marcajul Alt Image din colțul din dreapta sus.

După autentificare, fiecare utilizator nou trebuie să fie adăugat de către un administrator CYBERQUEST în primul său grup. După ce au fost adăugați la unul sau mai multe grupuri, noii utilizatori pot fi promovați și ca administratori, dacă este necesar.