Skip to content

Cum se sterg datele din data storage

Pentru a șterge date dintr-un depozit, trebuie să creați un job de ștergere. Ștergerile pot fi necesare pentru a elibera spațiu utilizat de evenimente din aplicații învechite, sau ca urmare a unui import.

Pentru a crea acest tip de job, urmați pașii descriși mai jos:

Autentificare

Pentru a accesa interfața web, deschideți un browser web și introduceți adresa IP sau numele DNS al aplicației. Adresa implicită atribuită inițial interfeței Web este: https://CyberquestIPAddress (exemplu).

Browserul vă redirecționează automat către pagina de autentificare a CYBERQUEST:

Alt text

Pentru a crea un nou job, navigați la Settings > Jobs ** și selectați opțiunea Jobs**.

Alt text

Această pagină conține toate tipurile de joburi adăugate în aplicația CYBERQUEST.

Alt text

Pentru a edita informațiile despre joburi, apăsați Alt text. Acest proces este aproape identic cu adăugarea joburi.

Faceți clic pe start job Alt Image pentru a executa un job. Start Job poate fi verificat în pagina Job Executions.

Pentru a șterge un job din listă, apăsați Delete Button de lângă acesta. Ca măsură de precauție, vi se va cere să confirmați ștergerea.

Pentru a marca un job ca fiind activată/inactivată, apăsați butonul Alt Image.

Creează un job de ștergere

Pentru a crea un job de ștergere, apăsați Add Jobs se va deschide o fereastră care vă permite să creați un job.

Add Jobs

Mai jos vom descrie atributele acestui post:

  • În câmpul Name, introduceți un nume care să identifice postul nou creat. Acest nume va apărea în lista Jobs.

  • În câmpul Description, introduceți o descriere explicativă a postului.

  • În Server drop down vă permite să alegeți serverul de date.

  • În lista derulantă Job Type (Tip de lucrare) alegeți opțiunea Delete job (Ștergere lucrare):

    • Delete job: pentru a șterge evenimente dintr-un depozit. Ștergerile pot fi necesare pentru a elibera spațiu care este utilizat de evenimente din aplicații învechite sau ca urmare a unui import.
  • Data Storage este întotdeauna depozitul de date sursă.

  • Period Spec. Type drop-down vă permite să alegeți între Start & End Date sau Last 'x' units.

    • Start Date și End Date vă permit să definiți intervalul de timp pentru care va acționa execuția sarcinii.

    • Last 'x' units vă permite să alegeți cel mai recent număr de unități, unde o unitate poate fi secundă, minut, oră, zi, lună sau an.

  • Use Filters vă permite să adăugați unul sau mai multe grupuri de filtre, grupul fiind format dintr-un operator (AND, OR) și o regulă de filtrare. Lista de filtre este creată în secțiunea Rules > Filter Rules (Reguli > Reguli de filtrare**).

  • Active vă permite să marcați o lucrare ca fiind activată/inactivată.

După ce ați terminat de creat un job, apăsați butonul "Save" (Salvare) pentru a salva modificările sau butonul "Cancel" (Anulare) pentru a închide fereastra fără a salva.

Verificarea executării jobului

Pentru a verifica executarea jobului, deschideți pagina Settings > Jobs și selectați opțiunea Jobs execution.

Add Jobs