Skip to content

Furnizori

Toate fluxurile care provin de la acești furnizori sunt introduse în liste pe care CQ le monitorizează automat și compară datele care provin din infrastructură cu aceste liste.

Nucleon

Fluxurile de informații despre amenințările cibernetice ale Nucleon permit organizațiilor de orice dimensiune să consume în mod proactiv informații cibernetice de încredere și acționabile, pentru a bloca sau a gestiona viitoarele atacuri. Chiar și organizațiile care nu dispun de informații despre amenințări sunt capabile să utilizeze informațiile colectate de alții pentru a-și proteja mai bine propria rețea.

Explozia de date pe măsură ce internetul se dezvoltă face dificilă colectarea de informații despre amenințările cibernetice pentru ținte specifice.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați link-ul.

Dekeneas Orange

DEKENEAS este un produs unic, fiind singurul instrument disponibil public capabil să identifice cu o mare precizie atât exploatările de browser cunoscute și necunoscute ("0day"), cât și atacurile prin intermediul algoritmilor de inteligență artificială, în loc de scanarea tradițională a semnăturilor. Algoritmii de inteligență artificială înțeleg codul site-ului web înainte de a-l executa efectiv și încearcă să înțeleagă dacă construcțiile de cod întâlnite sunt specifice malware-ului sau sunt benigne. Încearcă să înțeleagă dacă există condiții speciale pentru ca un anumit cod să fie executat, cum ar fi anumite șiruri User-Agent, setări de limbă sau adrese IP.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina link-ul.

CQ ThreatIntelligence

CYBERQUEST oferă o funcționalitate de informații despre amenințări prin punerea în context a informațiilor din fluxurile de securitate cu informațiile colectate din infrastructura IT în cauză.

Astfel, cu ajutorul puternicului motor de corelație al CYBERQUEST, datele colectate sunt verificate în timp real în raport cu o bază de date compusă din vectori de amenințare primiți de la furnizori de securitate de mare valoare.

Pentru a vedea cum să vă conectați la CQ Threat Intelligence, vă rugăm să urmați linkul: CQ Threat Intelligence