Skip to content

Modul de performanță

Puteți accesa modulul Performance prin apăsarea butonului Alt Image și le veți găsi în secțiunea din partea stângă a interfeței web.

Prezentare generală a performanțelor

Modulul Performance afișează statistici bazate pe informațiile preluate de la mașinile monitorizate. Informațiile sunt legate de starea procesorului, a hard disk-ului și a memoriei.

  • Starea Ultimul procesor pentru mașina monitorizată. Aveți opțiunea de a alege cât de des să faceti Refresh la grafic (1min/5min) sau să nu-l reîmprospătați (OFF).

  • Last Memory, starea memoriei RAM pentru mașina monitorizată. Aveți opțiunea de a alege cât de des să faceti Refresh la grafic (1min/5min) sau să nu îl actualizați (OFF).

  • Disk usage, cât de mult este utilizat hard-diskul pentru mașina monitorizată. Aveți opțiunea de a alege cât de des să faceti Refresh la grafic (1min/5min) sau să nu îl actualizați (OFF).

  • Primul grafic arată istoricul utilizării CPU pentru mașina Windows (în funcție de medie, minim și maxim) în eșantioane pe intervalul de timp selectat:

Alt Image

Aveți opțiunea de a alege cât de des să faceti "Refresh" la grafic (1min/5min) sau nu (OFF).

  • Al doilea grafic prezintă istoricul utilizării memoriei RAM pentru mașina Windows (în funcție de memoria disponibilă și utilizată), în eșantioane pe intervalul de timp selectat (1m, 10m, 1h, 6h, 8h, 24h). Aveți posibilitatea de a alege cât de des să faceti Refresh la grafic (1min/5min) sau nu (OFF).

  • Ultimul grafic arată istoricul utilizării spațiului de stocare pentru unitatea Windows (în funcție de spațiul liber) în mostre pe intervalul de timp selectat (1m, 10m, 1h, 6h, 8h, 24h). Aveți posibilitatea de a alege cât de des să actualizați graficul (1min/5min) sau să nu îl actualizați (OFF).